Агенция за недвижими имоти Елит Хоум БГ

Агенция Елит хоум БГ има над 20 години опит в посредничеството при покупка на луксозни имоти по Българското Черноморие, предимно от чужденци.

Знаем, че подобен тип сделки са обвързани с много емоции, притеснения и колебания. Благодарение на нашия опит сме разработили доказани системи, които ще улеснят нашата съвместна комуникация и това ще ви даде нужното чувство за сигурност, доверен партньор и 100% качествено завършена сделка.

Защо да ни се доверите:

  • Проверяваме в дълбочина документалната история по вашата сделка, за да избегнем бъдещи проблеми.

  • Изслушваме внимателно ваште изисквания, за да разберем какво точно желаете, по точи начин не ви губим времето с излишни срещи и огледи.

  • Осигуряваме ви сделка на най-добрата цена, като предварително планираме съвместните си действия.

Процедура по закупуване на самия имот

Знаем, колко е важно да знаете през какъв процес ще премине вашата сделка по покупката на имот. С тази цел написахме и подробна статия, която ще отговори на всички ваши въпроси в детайли. Можете да я прочетете ТУК

Какво ще се случи, след покупката на имота? Ние оставаме с вас!

За нас е важно вие да остането доволни и добре обслужени. В този ред на мисли ние оставаме с вас дори и след като сделакта приключи. Ако имате нужда ние може да съдействаме и с мебелиране и оборудване на самото жилище. Може да ви помогнем да намерите наематели за жилището, ако го купувате с цел инвестиция.

Отличаваме се с това, че работим дългосрочно с нашите клиенти и постигаме невероятни резултати защото комбинираме приятелски и близки отношения, които гарантират, че целият процес по търсенето, огледите, обработка на документите по самата сделка ще преминат гладко и приятно за вас!

Услуги, които предлагаме:

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ще се радваме да работим заедно!

Възползвайте се от безплатна консултация с нашия екип. За целта натиснете бутона по-долу и наш консултант ще се свърже с вас
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС