За проекта

The SHINE RESIDENCE е жилищна сграда , ситуирана в гр. Поморие. Градът предлага на своите жители и гости безкрайни морски плажове и възможност за балнео туризъм. Здравословните ползи от оздравителните процедури с лечебна кал и морска луга , които се предлагат в специализираните хотели и санаториуми в Поморие са разнесли неговата популярност далеч зад границите на България.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The SHINE RESIDENCE e най-новият и ексклузивен проект в Поморие!

Избора на местоположение на  жилищната сграда The SHINE RESIDENCE е резултат от прецизен избор, целящ да предложи на своите клиенти тихо и спокойно място за живеене в непосредствена близост до морския бряг – 100 м. . В същото време бързия и лесен достъп до централната и административната част на града – 15 мин. пеша, както и близостта до балнологичните центрове в града дават възможност на живеещите в сградата да се наслаждават на целогодишна възможност за отдих. Собствениците , които притежават имот в сградата закупен с инвестиционна цел, получават доходност от отдаване под наем на годишна база , а не смо през активния туристически сезон, както е обичайно за имоти в други населени места по Черноморското крайбрежие. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дизайн, качество и удобства…

Уникалната визия на проекта се дължи на класически архитектурни форми успешно съчетани със съвременни дизайерски решения. Вложените висококачествени строителни материали и използването на най-новите технологии  в строителството на сградата гарантират безкомпромисно качество. 

Много важно за бъдещи собственици в сградата е подсигурените подземни паркоместа, изпълнени в съответствие със съвременните норми и изисквания за достъпност.

Просторното и функционално разпределение на жилищната площ в апартаментите и студията в сградата осигуряват комфорта и уюта на съвременния дом.

Жилищните самостоятелни обекти в сградата са 60 броя, разпределени в 3 входа –  А,Б и В. Апартаменти: Едностайни /студио/ – 9 бр.; Двустайни /с 1 спалня/ – 43 бр. ; Тристайни – 6 бр.

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ще се радваме да работим заедно!

Възползвайте се от безплатна консултация с нашия екип. За целта натиснете бутона по-долу и наш консултант ще се свърже с вас
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС