Покупката на  недвижим имот  традиционно се смята за сигурно и стабилно вложение на парите ни. Това важи особено по време на криза, каквото е времето в което живеем днес – белязано от пандемията Covid -19. Света е обхванат от безпокойство , поради липсата на предвидимост в развитието на икономическите процеси. В такива периоди е препоръчително консервативното поведение при избор на инструменти ,с които да управляваме парите си. Пазара на недвижими имоти реагира относително спокойно на настъпилите промени в икономическата конюнктура ,както по света , така и в България. Това се дължи на факта ,че инвестицията и управлението на недвижимата собственост не са в  толкова тясна зависимост от съпровождаща логистика , транспортни връзки, доставки на суровини и материали, колкото други отрасли в икономиката.

В България , като част от европейското семейство , живота и бизнеса са организирани по същите правила , каквито действат  и във всяка европейска държава. Това улеснява много чуждестранните инвеститори , попадайки в добронамерена, равнопоставена  и предвидима икономическа среда.

Ето няколко причини , които определят покупката на недвижим имот , като навременен и правилен избор да вложите парите си, според целта, към която се стремите:

Имот за жилищни нужди

Хората винаги имат нужда от свой дом. Жилища се купуват – както стари, така и нови. Строителството е една от малкото стопански дейности, които не спряха в извънредното положение, въведено заради COVID-19. Всеки човек има желание да подсигури най-добри условия на живот за своето семейство . Това започва с покупката на дом. Ние , с дългогдишния си опит в областта , с удоволствие и отговорност ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Имоти с инвестиционни цели

През последните години поупката на инвестиционен имот е много чест избор на клиентите ни да вложат парите си . Тези имоти носят доход по две линии. От една страна е естественото поскъпване на имотите с времето, независимо от временните колебания. В това вече се убедихме за последните 20-30 години. От друга страна, отдаваният под наем имот носи текущ доход. В групата на инвестиционните имоти се включват , както индивидуални апартаменти с цел отдаване под наем /кракосрочно или дългосрочно/ , търговски и офис площи. Какво препоръчваме ние……? Зависи от размера на инвестицията , която сте готов да направите. За индивидуална консултация свържете се с нас.

Какво се случва с пазара на имоти по българското черноморие:

Тук е нашата роля! Обадете ни се и ще обсъдим възможностите заедно!. Да Ви предложим имот на възможно най-добра цена и при най-добри условия. Свържете се с нас.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ще се радваме да работим заедно!

Възползвайте се от безплатна консултация с нашия екип. За целта натиснете бутона по-долу и наш консултант ще се свърже с вас
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС