Марина Кейп Ахелой

Марина Кейп се намира на брега на Ахелойския залив – само на пет минути от Слънчев бряг, Несебър и Поморие, и само на 19 км от международно летище Бургас.

Всичко на едно място – морски гледки, плувни басейни и паркове, малко пристанище за яхти и рибарски лодки, частен плаж, спа комплекс, спортни зони, ресторанти, кафе и мокър бар, летни сцени на открито, конферентен център, специално проектиран за бизнес форуми, семинари и тийм билдинг.

Марина Кейп е романтично малко градче, което може да задоволи най-високите критерии на всеки ценител на красотата и уюта, функционалността и съвременните технологии.

Четирите части на комплекса – Марината, Заливът, Кулата и Фарът, са свързани с тихи алеи, цветни паркове с цветя и плодни дръвчета.

Курортът се състои от 761 апартамента и студиа – всеки с уникална атмосфера, комфортно обзаведени с всички удобства и комуникации, което гарантира на гостите неприкосновено лично пространство за спокойна почивка, но и възможност за бърза реакция, ако искате да не прекъсвате ваканцията, но и да сте в час с бизнеса си.

СНИМКИ

Апартаменти за продажба