Флорес Гарден Черноморец

Флорес Гарден (Flores Garden) е красива петзвездна резиденция, която е разположена на първа линия море, в курорта Черноморец, в южната част на Бургаският залив. На 6 км се намира старинният гр. Созопол, на 18 км е резервата Ропотамо, известен със своята приказна красота, горските масиви и невероятно разнообразие на флора и фауна. Разстоянието до международното летище Бургас е около 30 км. В съседство – ексклузивен плаж с ресторант, предназначени за живущите в резиденцията, и техните гости. Това е едно уютно място за отдих под лъчите на слънцето и галещите слуха морски вълни, само на 100 м.

Средиземноморския архитектурен стил на сградите в Резиденция Флорес Гарден (Flores Garden) подчертава хармонията между красотата на природата и функционалността на съвременният дом. Живописният  ландшафт разположен на площ 15 000 кв.м, непринудено се допълва с необходимите удобства и атмосфера за релакс.

Инфраструктура

  • затворена територия с контролиран достъп;

  • открит басейн;

  • козметичен салон;

  • ресторант;

  • парково озеленяване;

  • алеи за разходка с места за отдих;

  • паркинг;

Отдиха в Черноморец е подходящ за семейства с деца, любителите на историята и за всички, които харесват спокойната атмосфера далече от шума на големият град, сред тишината, чистият въздух, златистият пясък и топлото море.

СНИМКИ

ЧЕРНОМОРЕЦ

Черноморец се намира на 24 км югоизточно от гр. Бургас и на 8 км северно от гр. Созопол, на южния бряг на големия Бургаски залив. Градът е разположен в своеобразна падина в малък залив с красиви брегове, приличащи на разцъфнало цвете.
Градът се отличава с мек и влажен климат, късна пролет и дълго, топло лято. Слънчевото греене в годината е 2100-2200 часа, летните температури на водата са 20-26°С, а на въздуха достигат до 32°С. Мястото е уникално със своите дълги пясъчни ивици, които се редуват със скали и брегове и образуват приказни заливи и полуострови. Крайбрежната ивица е над 9 км – със златист пясък, кристално чиста вода и лазурно, спокойно море. Брегът е нарязан от няколко живописни полуострова, между които се образуват четири живописни залива.
Днес курорта е привлекателна туристическа дестинация, благодарение на непрекъснато развиващата се инфраструктура. Важна роля за това играят реализираните проекти, финансирани от Европейски фондове. Последният от тях е свързан с реконструкцията и модернизацията на рибарското пристанище и изграждането на рибна борса към него. Новото пристанище придава европейски вид на Черноморец и несъмнено ще подобри живота на голяма част от местното население.
В града успешно функционира Център за Социална рехабилитация и интеграция, който обслужва деца със специални нужди от цялата община. Уникална придобивка за Черноморец в подкрепа на туризма и опазване на местните традиции е изграждането на Културен център Музей „Свети Никола“. Градът може да се похвали и с много на брой търговски обекти, малки магазинчета, част от тях разположени в уличка на изкуствата, където може да намерите различни  ръчно изработени предмети, сувенири, художествени произведения  и символи свързани с града, бита и културата на местните. Уникалната атмосфера на ресторантчетата и обслужването в тях ще ви накарат да изпитате истинско удоволствие от почивката си в градчето.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ще се радваме да работим заедно!

Възползвайте се от безплатна консултация с нашия екип. За целта натиснете бутона по-долу и наш консултант ще се свърже с вас
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС